Image default
Business

Ontdek de Magie van Portugal: Plannen Onthuld voor Spectaculair Nieuw Attractiepark!
Porto Boega: Een Nieuw Attractiepark in Portugal

Porto Boega: Een Nieuw Attractiepark in Portugal

Een resort van wereldklasse met unieke achtergrondverhalen

In Portugal wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een gloednieuw attractiepark genaamd Porto Boega. Het Amerikaanse ontwerpbureau Storyland Studios is verantwoordelijk voor het creëren van plannen voor dit grote themapark. Porto Boega zal attracties, restaurants, winkels en andere vormen van entertainment bieden.

Het attractiepark zal worden gebouwd op Ilha da Boega in de Miño-rivier, een eiland op de grens tussen Portugal en Spanje. Het eiland ligt op ongeveer een uur rijden van Porto. BlueCrow Capital, een investeringsmaatschappij, werkt samen met Storyland Studios om deze bestemming te realiseren.

Volgens de initiatiefnemers zal Porto Boega “een resort van wereldklasse” worden. Het unieke achtergrondverhaal van het park is gebaseerd op historische thema’s en de helden en bewoners van Portugal. De verhaallijn van het park is verbonden met een magisch kompas.

Het verlaten eiland van 50 hectare werd vroeger gebruikt voor landbouw, maar Storyland Studios ziet hier enorme potentie. “We geloven dat dit project Portugal op de kaart zal zetten als een van de entertainmenthoofdsteden van de wereld. Onze cultuur en identiteit zullen op een manier worden gepresenteerd die nog nooit eerder is vertoond”, aldus Storyland Studios.

Op dit moment is er nog weinig bekend over het attractieaanbod van Porto Boega. Op een vrijgegeven ontwerp zijn echter verschillende indrukwekkende blikvangers zichtbaar, zoals een schip, een rotspartij met een waterval, een tempel, een vuurtoren, een piramide en een gigantische zeppelin met fonteinen ervoor.

Porto Boega belooft een unieke bestemming te worden voor zowel lokale bewoners als toeristen. Met de combinatie van attracties, restaurants, winkels en andere vormen van entertainment zal dit attractiepark een nieuwe dimensie toevoegen aan het toeristische aanbod van Portugal.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android om meldingen te ontvangen bij breaking news.


Related posts

Ontdek de spannende toekomstplannen van Parc Astérix: gloednieuwe attracties en hotels!

Douglas Ross

Teleurstellende ervaringen bij Sea Life en Dolfinarium: wat is er aan de hand?

Douglas Ross

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws met onze gloednieuwe web-app op Looopings: Ontdek hoe het werkt!

Douglas Ross