Image default
Business

Ontdek Aquascope: Het spectaculaire waterparadijs van Futuroscope!

Futuroscope opent overdekt waterparadijs Aquascope

Het futuristische attractiepark in Frankrijk introduceert een revolutionair waterpark

Het Franse attractiepark Futuroscope opent dit jaar een overdekt waterparadijs genaamd Aquascope. Bezoekers kunnen vanaf juli genieten van verschillende waterattracties verspreid over een oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter. Een YouTube-video van ruim tweeënhalve minuut laat alvast zien wat bezoekers kunnen verwachten in dit indrukwekkende complex.

Aquascope wordt aangeprezen als “het waterpark van de volgende generatie”. De initiatiefnemers beloven een revolutionaire ervaring die uniek is in Frankrijk. Het is de verwachting dat gasten zich hier minstens een halve dag kunnen vermaken.

Naast acht sensationele waterglijbanen, waarvan één uniek in Europa, biedt Aquascope ook een ongekende combinatie van water en digitale technologie. Bezoekers kunnen genieten van een golfslagbad, een speciaal gebied voor kinderen vanaf 3 jaar en een buitengedeelte met een wildwaterrivier en een zonneweide. De watertemperatuur in Aquascope zal 29 graden zijn, dus perfect om te ontspannen en plezier te hebben.

Nieuwe attracties in Futuroscope

Naast Aquascope zal Futuroscope dit jaar ook andere nieuwe attracties introduceren. Zo komt er een boomstamrivier, een 12 meter hoge schommelattractie en een bioscoopzaal. Ook kunnen bezoekers genieten van een theaterspektakel met een robotarm. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de voorbereidende werkzaamheden voor een spectaculaire waterbaan van de Duitse bouwer Mack Rides al gestart. Deze waterbaan zal naar verwachting in 2025 geopend worden.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news!

Related posts

Nieuwe Frozen-huisjes betoveren Disneyland Paris: een sprookjesachtige toevoeging!

Douglas Ross

Ontdek de prehistorische wereld van World of Dinos in Bobbejaanland!

Douglas Ross

Spaans waterpark wint grote prijs: de Applause Award!

Douglas Ross