Image default
Business

Movie Park Germany zegt vaarwel tegen twee iconische attracties in 2024
Movie Park Germany verwijdert twee attracties in 2024

Movie Park Germany verwijdert twee attracties in 2024

Vandaag is bekend geworden dat twee attracties in Movie Park Germany zullen verdwijnen in 2024. Het gaat om de botsauto’s Back at the Barnyard Bumpers en de watercarrousel Pier Patrol Jet-Ski. Een woordvoerster van het pretpark heeft bevestigd dat beide attracties niet meer operationeel zullen zijn vanaf de seizoensstart op vrijdag 22 maart.

De Pier Patrol Jet-Ski, gelegen in het themadeel Santa Monica Pier sinds 2007, is een jetskimolen van de Duitse fabrikant Zierer. Volgens de woordvoerster werd het technisch onderhoud te intensief en was het verkrijgen van reserveonderdelen een uitdaging, daarom is besloten om afscheid te nemen van deze attractie.

Back at the Barnyard Bumpers, geleverd door de Italiaanse firma SBF Rides in 2008, was de afgelopen jaren een van de minst bezochte attracties in het park. Daarentegen steeg de populariteit van meet-and-greets met mascottes. Daarom wordt de botsautobaan omgebouwd tot een overdekt podium in het kindergebied Nickland, zodat de personages bij alle weersomstandigheden aan de gasten gepresenteerd kunnen worden.

Movie Park zal de komende weken meer bekendmaken over de nieuwigheden die te verwachten zijn tijdens het seizoen 2024. Een verandering die nu al zichtbaar is, is de renovatie van het ingangsgebied van het park.


Related posts

Drie angstaanjagende scènes in het Walibi-spookhuis: The Nun, Chucky en Stranger Things – Bereid je voor op een nacht vol griezelig vermaak!” 1. Duik in het duistere mysterie van “The Nun” – Walibi’s nieuwe spookhuiservaring! Stap in de wereld van het onheilspellende klooster waar het kwaad heerst. Terwijl je door de donkere gangen van het spookhuis dwaalt, zul je geconfronteerd worden met angstaanjagende verschijningen van de beruchte non. Voel de koude rillingen over je rug lopen terwijl je haar ijzingwekkende lach hoort echoën door de gangen. Durf jij de confrontatie aan? 2. “Chucky” is terug en hij jaagt op jou in het Walibi-spookhuis! Stap binnen in de wereld van de beruchte moordlustige pop. Terwijl je door een verlaten speelgoedwinkel wandelt, zul je merken dat Chucky altijd op de loer ligt, klaar om toe te slaan. Voel de spanning stijgen terwijl je probeert te ontsnappen aan zijn dodelijke spelletjes. Zal het je lukken om Chucky te slim af te zijn? 3. Betreed de huiveringwekkende dimensie van “Stranger Things” in het Walibi-spookhuis! Reis terug naar de jaren 80 en stap in de wereld van de populaire Netflix-serie “Stranger Things”. Terwijl je door de mysterieuze Upside Down-wereld dwaalt, zul je geconfronteerd worden met demogorgons en andere verschrikkelijke wezens. Wees op je hoede, want het bovennatuurlijke ligt op de loer achter elke hoek. Durf jij het avontuur aan te gaan? “Bereid je voor op een nacht vol huiveringwekkende avonturen in het Walibi-spookhuis – The Nun, Chucky en Stranger Things wachten op je!

Douglas Ross

Krijg nu 50% korting op tickets voor Walibi Holland met onze exclusieve mistige deal!

Douglas Ross

Zeeleven klaar voor de strijd: krant onder vuur voor gebruik van het woord ‘gevangenschap’

Douglas Ross