Image default
Business

Mascotte-misverstand in Slagharen: Beveiliging springt in!
Bezoeker van Attractiepark Slagharen aangesproken door beveiliging vanwege outfit

Bezoeker van Attractiepark Slagharen aangesproken door beveiliging vanwege outfit

Een bezoeker van Attractiepark Slagharen is zaterdag aangesproken door de beveiliging vanwege zijn outfit. Iemand besloot het Overijsselse pretpark te bezoeken gekleed als een zogeheten furry, iemand met een fascinatie voor antropomorfische dierpersonages.

Hij droeg een soort witte hondenkop met harige witte poten aan zijn handen. Veel andere gasten verwarden de persoon met het officiële Slagharen-entertainment. Daarom besloten beveiligers in te grijpen. De bezoeker in kwestie kreeg de opdracht om het mascottepak uit te trekken.

In de huisregels voor Halloween is opgenomen dat bezoekers zich niet mogen verkleden, juist om verwarring te voorkomen. “Als onze medewerkers dit zien, vragen ze bezoekers vriendelijk om zich weer om te kleden”, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Slagharen vierde dit jaar voor het eerst Halloween. Op acht avonden stond het horror-evenement Western Nightmares op de planning. Daarnaast was er overdag de kindvriendelijke variant Scary Prairie. Kinderen tot 12 jaar mochten overdag wel verkleed of geschminkt komen. Na vandaag eindigt het halloweenseizoen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Entertainer zet definitief punt achter Efteling-lakei act: Een einde aan een tijdperk!

Douglas Ross

Ontdekt: Griezelige pop voor spectaculaire Efteling-attractie Danse Macabre!

Douglas Ross

Ontdek de vernieuwde speeltuin van Walibi Holland: Play Ground

Douglas Ross