Image default
Business

Magische Parade in Disneyland Paris trekt na 11 november ten einde: Mis het spektakel van Disney Stars on Parade niet!
Disneyland Paris stopt voorlopig met Disney Stars on Parade

Disneyland Paris stopt voorlopig met Disney Stars on Parade

Gisteren, 22.12 uur

Disneyland Paris heeft aangekondigd dat ze voorlopig zullen stoppen met Disney Stars on Parade. De dagelijkse parade met Disney-figuren zal nog tot en met vrijdag 10 november worden opgevoerd. Vanaf zaterdag 11 november, wanneer de kerstperiode van start gaat, zal de entertainmentact van de kalender verdwijnen.

Dit is opvallend, aangezien Disney Stars on Parade in voorgaande jaren – afgezien van de coronamaatregelen – wel gewoon te zien was tijdens de wintermaanden. De stoet werd voorheen gecombineerd met Mickey’s Dazzling Christmas Parade. Het kerstseizoen Disney Enchanted Christmas duurt tot en met zondag 7 januari.

Mickey’s Dazzling Christmas Parade, bestaande uit vijf wagens, zal tijdens het kerstseizoen zowel overdag als ‘s avonds te zien zijn. Disney Stars on Parade bestaat uit acht thema’s, elk met een eigen wagen. De parade ging in het voorjaar van 2017 in première, bijna zeven jaar geleden.

In de loop der jaren zijn verschillende onderdelen van Disney Stars on Parade kapot gegaan. Zo is het Peter Pan-gedeelte al het hele jaar incompleet. Sinds augustus ontbreekt er een groot beeld van Slinky Dog op de Toy Story-wagen. Verder hebben de paradewagens van Finding Nemo en Frozen nog maar weinig bewegende onderdelen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Ontdek de spectaculaire 26 meter hoge waterattractie in Bellewaerde Park!

Douglas Ross

Parkeerplekken bij de Python: Efteling zet alles op alles voor nieuwe parkeerplaats!

Douglas Ross

Plopsaland trakteert op gratis Studio 100-theatershow tijdens de paasvakantie!

Douglas Ross