Image default
Business

Magische make-over voor omstreden Efteling-restaurant Bosrijk: Sprookjesachtige decoraties creëren betoverende sfeer

De Efteling voegt Eftelingse details toe aan restaurant van Bosrijk

De Efteling heeft onlangs de renovatie van het restaurant in Efteling-vakantiepark Bosrijk voltooid. Het restaurant, genaamd Eethuys, onderging begin dit jaar een grondige verbouwing en kreeg een kil en modern uiterlijk. Na kritiek van bezoekers liet de Efteling weten dat er nog Eftelingse details toegevoegd zouden worden om meer de Efteling-sfeer te creëren. En die details zijn nu gearriveerd!

Op de grijze lambrisering zijn witte borden geplaatst met tekeningen van Klaas Vaak, de bekende zandkabouter uit de Efteling. De afbeeldingen tonen onder andere Klaas Vaak, zijn uil en zandlopers. Ondanks deze toevoegingen is er verder weinig veranderd aan de horecalocatie zelf.

Een woordvoerder van de Efteling gaf aan dat er goed is nagedacht over de nieuwe stijl en inrichting van het restaurant. Hoewel de nieuwe uitstraling even wennen kan zijn, zijn de Eftelingse details toegevoegd om de sprookjesachtige sfeer van de Efteling te behouden.

Modernisering van verblijfsaccommodaties

Het lijkt erop dat de Efteling langzaam maar zeker kiest voor een meer moderne stijl in de verblijfsaccommodaties, waarbij de karakteristieke sprookjessfeer plaatsmaakt voor een eigentijdse uitstraling. Dit is ook te zien in de plannen om de begane grond van het bestaande Efteling Hotel te voorzien van een modern sausje, dat begin volgend jaar zal plaatsvinden.

Related posts

Halloween-festiviteiten bij Sea Life Scheveningen geannuleerd vanwege teleurstellende kaartverkoop

Douglas Ross

Spannende waterattractie met vrije val getest in Belgisch pretpark!

Douglas Ross

Adembenemende attractie voor ‘s werelds grootste cruiseschip – Ontdek het unieke aanbod van dit Nederlandse bedrijf!

Douglas Ross