Image default
Business

Magisch huwelijksaanzoek verrast publiek tijdens betoverende Sprookjesboomshow in de Efteling
Een bijzonder huwelijksaanzoek in de Efteling

Een bijzonder huwelijksaanzoek in de Efteling

Een theatervoorstelling in de Efteling is onlangs anders geëindigd dan gewoonlijk. Na de finale van de Sprookjesboomshow waren toeschouwers afgelopen maand onverwachts getuige van een huwelijksaanzoek. Vader Daniel Krab kwam samen met zijn vriendin Melanie Jonker naar het toneel, met hun kind op de arm.

Daar ging hij – inclusief kind – voor de vrouw op de knieën. Het aanzoek was kort maar krachtig: van een lange speech was geen sprake. De verloofde stemde in, maar Efteling-personage Langnek wilde nog wel een officiële “ja” horen voordat hij het feestje mee wilde vieren.

Tijdens een romantische kus klonk op de achtergrond het lied “Er Was Eens Een Sprookjesboom”. De moeder van Jonker filmde het tafereel. Na afloop werd een groepsfoto gemaakt met de Sprookjesboom-figuren. De Sprookjesboomshow wordt dagelijks opgevoerd in het Openluchttheater.

Zang en Gelukkig

De Efteling is een populaire plek voor huwelijksaanzoeken. In december werd een optreden van zanggroep “Zang en Gelukkig” op de Warme Winter Weide nog onderbroken voor een man die voor zijn vriendin op de knieën ging. Ook dat liep goed af.

Installeer onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news: klik hier


Related posts

Kunstenaar betovert Bruinvisbaai in het Dolfinarium: een magische make-over!

Douglas Ross

Rampzalige start voor Pleasure Beach: teleurstelling alom op openingsdag!

Douglas Ross

Binnenkijken in het betoverende attractiegebouw van Danse Macabre in de Efteling: Ontdek de gelekte foto’s!

Douglas Ross