Image default
Business

Het einde van een tijdperk: Angry Birds verlaten Engels attractiepark!
Angry Birds-themagebied verdwijnt uit Thorpe Park

Angry Birds-themagebied verdwijnt uit Thorpe Park

Slecht nieuws voor fans van Angry Birds

Het Engelse pretpark Thorpe Park neemt na dit seizoen afscheid van Angry Birds Land, een themagebied rondom de bekende spellenserie Angry Birds. Het gebied, dat in mei 2014 werd geopend, zal na bijna tien jaar verdwijnen omdat de licentie afloopt.

Nieuwe plannen voor Thorpe Park

Thorpe Park heeft ervoor gekozen om het contract met Angry Birds niet te verlengen. Hierdoor zullen de drie attracties in het gebied een ander thema krijgen. Het gaat om de botsauto’s genaamd King Pig’s Wild Hog Dodgems, de filmzaal genaamd Angry Birds 4D en de 35 meter hoge vrijevaltoren genaamd Detonator: Bombs Away.

“Na tien sensationele jaren vliegen de Angry Birds weg uit Thorpe Park”, laat het park weten. “De verdwijning van Angry Birds Land maakt plaats voor een gloednieuw gedeelte, dat in 2024 het levenslicht zal zien.” In de 4D-bioscoop zal vanaf 2024 een nieuwe film te zien zijn.

Thorpe Park neemt het heft in eigen handen

Deze keer heeft het attractiepark ervoor gekozen om niet samen te werken met een bekend merk. “We hebben besloten het gebied in eigen beheer te nemen”, staat in een reactie op social media. 2024 wordt een druk jaar voor Thorpe Park, aangezien het park ook de hoogste en snelste achtbaan van Engeland, genaamd Hyperia, zal openen.


Related posts

Adrenalinekick in de gloednieuwe mega-achtbaan: passagiers uur vast na heropening

Douglas Ross

Sneller dan ooit: Fast Lane nu beschikbaar bij twee topattracties van Walibi Holland!

Douglas Ross

Betoverende nieuwe attracties in Disneyland Paris: Frozen en Tangled komen tot leven!

Douglas Ross