Image default
Business

Grootse Aankondiging: Betoverende Big Easy Boulevard onthuld in Engels attractiepark!

Nieuw themagebied in attractiepark Thorpe Park

Nieuw themagebied in attractiepark Thorpe Park

Big Easy Boulevard: een kleurrijk themadeel in de stijl van New Orleans

Attractiepark Thorpe Park in Engeland kondigt aan dat het in het voorjaar van 2024 een vernieuwd themagebied zal presenteren. Het huidige Angry Birds Land zal worden omgedoopt tot een kleurrijk themadeel in de stijl van New Orleans en de nieuwe naam zal Big Easy Boulevard zijn. Vandaag zijn de ontwerpen voor dit nieuwe gebied onthuld.

Thorpe Park beschrijft Big Easy Boulevard als “de perfecte plek om los te gaan, het leven te vieren en onvergetelijke herinneringen te maken”. Het park moedigt bezoekers aan om zich onder te dompelen in de zorgeloze sfeer en opwindende energie van de straten, waar de lokale bevolking dingen niet al te serieus neemt.

Nieuwe attracties

In Big Easy Boulevard zijn er ook enkele nieuwe attracties te vinden. Zo zal de vrijevaltoren Detonator voortaan in het teken staan van de Freedom Firework Co., waar elke dag de Amerikaanse feestdag Fourth of July gevierd wordt. Daarnaast krijgt de bestaande botsautopiste de eenvoudige naam Dodgems.

Een van de hoogtepunten van het nieuwe themadeel is de 4D-bioscoop. Hoewel de specifieke film die daar zal draaien nog niet is bekendgemaakt, belooft Thorpe Park een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers.

Voor de zoetekauwen onder ons is er goed nieuws, want in Big Easy Boulevard is ook een snoepwinkel genaamd CandyPips SweetEasy te vinden. Hier kunnen bezoekers terecht voor allerlei lekkernijen.

Inspiratie uit New Orleans

Thorpe Park zocht bij het ontwerpen van Big Easy Boulevard naar een manier om soepele overgangen te creëren tussen de andere delen van het park, namelijk Amity Cove en Amity Speedway en achtbaan Nemesis Inferno. Daarom koos het park voor de term “Big Easy”, die vaak geassocieerd wordt met de relaxte sfeer en levendige cultuur van New Orleans.

Ben je benieuwd naar de laatste nieuwtjes over attractiepark Thorpe Park? Download dan de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Ontdek het beste pretparkabonnement van België bij Plopsa!

Douglas Ross

PortAventura World verovert topmanager van Disneyland Paris!

Douglas Ross

Efteling-medewerkers trakteren bezoekers op unieke paspoorten tijdens Carnaval Festival

Douglas Ross