Image default
Business

Foodie Fiasco: Nul Sterren voor Restaurant in Engels Attractiepark bij Voedselinspectie!

Inspectie toont ernstige tekortkomingen aan bij barbecuerestaurant Chessington World of Adventures

Er is een hoop mis met het barbecuerestaurant Smokehouse BBQ in het Engelse pretpark Chessington World of Adventures. Tijdens een inspectie eind vorig jaar kreeg de horecagelegenheid een zeer zorgwekkend oordeel van de Food Standards Agency, de Britse voedselautoriteit.

Op 14 december 2023 vond de inspectie plaats en Smokehouse BBQ kreeg de laagst mogelijke score van 0 op een schaal van 5. Het restaurant kreeg de beoordeling “dringende verbetering noodzakelijk”.

Met name op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid scoorde het restaurant extreem slecht. Er ontbrak een systeem om de veiligheid van het geserveerde voedsel te controleren en ook op het gebied van netheid in het gebouw waren er verbeterpunten. Denk hierbij aan zaken als ventilatie, handen wassen en ongediertebestrijding.

Smokehouse BBQ biedt een menu aan met grillgerechten zoals pulled pork, spareribs, worst en kip. Het restaurant is onderdeel van het themagebied Adventure Point en wordt gerund door het cateringbedrijf Aramark, dat twee jaar geleden werd geselecteerd als vaste horecapartner voor de Britse parken van Merlin Entertainments.

Related posts

Efteling blijft vreemdgaan met openingsjaar hotel: nog steeds verkeerde communicatie vier maanden later

Douglas Ross

Op avontuur in de wereld van miniatuurschatten: de makers van de Duitse bioscoopfilm gevolgd!

Douglas Ross

Schoppende Efteling-bezoeker (23) krijgt smakelijke les in voorwaardelijke straf!

Douglas Ross