Image default
Business

Europa’s meeslependste 4D-film komt naar Belgisch attractiepark!
Happy Family Next Level 4D komt naar Bellewaerde Park

Happy Family Next Level 4D komt naar Bellewaerde Park

Vandaag, 20.44 uur

In het Belgische pretpark Bellewaerde Park wordt dit najaar een film vertoond uit een ander attractiepark. Bezoekers kunnen in de halloweenperiode kijken naar Happy Family Next Level 4D. Dezelfde productie ging vorig jaar in première in het Duitse Europa-Park.

De film werd geproduceerd door Mack Animation, de animatiestudio gelieerd aan Europa-Park. Het verhaal borduurt voort op de Happy Family-speelfilms, over gezinsleden die in monsters veranderen. In het 4D-spektakel heeft zoon Max, een weerwolf, een virtualreality-machine gebouwd.

Door toedoen van een magisch amulet komen de spelers echter ín de game terecht. In Europa-Park eindigt het verhaal met een verwijzing naar Yullbe, de virtualreality-attractie van het Duitse resort. Bellewaerde vertoont Happy Family Next Level in de 4D Cinema, naast de attractie Huracan.

Halloween in Bellewaerde Park

Bellewaerde viert Halloween van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 5 november. Het aanbod bestaat uit de vijf spookhuizen Funerarium, Mexican Massacre, Fantasylum, Voodoo Villains en Mortal Mine en de twee walkthroughs Camping Corpse en Freaky Forest. Verder zijn er verschillende shows, waaronder duikvoorstelling Fiesta de los Muertos.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news


Related posts

Nieuwe zweefmolen in Egyptisch themagebied Parc Astérix: hoger dan ooit tevoren!

Douglas Ross

Duinrell onthult spectaculaire ontwerpen van sensationele attractie Tobbedanser!

Douglas Ross

Orkashows terug in Frans dierenpark: een onverwachte comeback!

Douglas Ross