Image default
Business

Europa-Park onthult sensationele verrassing voor gouden jubileum!

Nieuwe attractie in Europa-Park voor 50-jarig jubileum

Nieuwe attractie in Europa-Park voor 50-jarig jubileum

Europa-Park, het bekende Duitse attractiepark, opent in 2024 een nieuw themagebied met een achtbaan. Maar achter de schermen worden nu al plannen gemaakt voor het vijftigjarig jubileum in 2025. Eigenaar Roland Mack heeft onthuld dat er een nieuwe attractie komt in het hart van het park.

Mack is al bezig met het vijftigjarig jubileum en heeft aangegeven dat er een mooie attractie in de planning zit. Hij wil nog geen details vrijgeven, maar de attractie zal zich in het midden van het park bevinden.

In een interview met de Badische Zeitung heeft Mack gesproken over zijn plannen. Waarschijnlijk doelt hij op het themagebied Luxemburg, waar op dit moment een gebouw staat met een draaiend theater, een restaurant, een monorailstation en een expositie. Sinds 2018 draait daar de multimediashow “Reise nach Rulantica”. Er gaan geruchten dat Europa-Park deze locatie wil ombouwen tot een gameplay theater: een interactieve darkride van huisleverancier Mack Rides. Door de uitspraken van Roland Mack lijkt dit verhaal steeds aannemelijker.

De attractie wordt omschreven als een “darkride met een hoge capaciteit, op de kleinst mogelijke oppervlakte”. Er zullen zowel fysieke decors als videoschermen worden gebruikt om de bezoekers een unieke ervaring te bieden.

Het belooft dus een spannende tijd te worden voor Europa-Park. Met de opening van het nieuwe themagebied in 2024 en de plannen voor de attractie in 2025, kunnen bezoekers zich verheugen op nog meer avontuur en plezier in dit populaire attractiepark.


Related posts

Slagharen: Winnaar van Beste Campingprijs, Maar Biedt Helaas Geen Kampeermogelijkheden Meer!

Douglas Ross

Drama in het Sprookjesbos: Limburgs attractiepark Valkenburg gaat failliet!

Douglas Ross

Spotgoedkoop jaarabonnement bij Attractiepark Slagharen: slechts 42 euro!

Douglas Ross