Image default
Business

Efteling verruimt openingstijden: Ontdek het magische voorjaar langer!
Efteling blijft komend voorjaar langer geopend

Efteling blijft komend voorjaar langer geopend

De Efteling blijft komend voorjaar langer geopend dan gewoonlijk. Het attractiepark in Kaatsheuvel heeft de openingsuren de afgelopen jaren geleidelijk uitgebreid en dit jaar is er opnieuw een stap gezet. Vanaf zaterdag 10 februari is het park dagelijks al vanaf 10.00 uur toegankelijk.

Voorheen opende de Efteling in februari op doordeweekse dagen vaak pas om 11.00 uur. In maart kunnen bezoekers ook dagelijks vanaf 10.00 uur terecht. De sluitingstijd is in principe 18.00 uur, met uitzondering van enkele weekenddagen waarop het park tot 19.00 uur open blijft.

Vanaf vrijdag 29 maart zal de Efteling bijna elke dag geopend zijn van 10.00 tot minimaal 19.00 uur. Slechts op vier dagen in april sluit het park een uur eerder, namelijk van maandag 15 tot en met donderdag 18 april. In het verleden sloot de Efteling in april om 18.00 uur.

Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei kunnen bezoekers zelfs tot 20.00 uur in de Efteling blijven. Op dit moment zijn de openingstijden bekend tot en met zondag 12 mei. De openingsuren voor de periode daarna worden later bekendgemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Installeer dan onze smartphone-app en ontvang meldingen bij breaking news. Klik hier om de app te downloaden.


Related posts

Op naar een recordaantal bezoekers: Walibi Holland mikt op 945.000 gasten in 2021!

Douglas Ross

Frikandellen, goocheltrucs en dansjes: een magische dag bij YouTube-dag in Toverland

Douglas Ross

Betoverende Winterpret in Walibi Belgium: Schaatsbanen, Kerstmarkt en IJzige Sensaties!

Douglas Ross