Image default
Business

De Mandalorian betreedt het Star Wars universum in Disneyland Paris!Disneyland Paris vernieuwt 3D-vliegsimulator Star Tours

Disneyland Paris vernieuwt 3D-vliegsimulator Star Tours

Vandaag, 16.45 uur

Volgende maand wordt de attractie Star Tours in Disneyland Paris vernieuwd. De 3D-vliegsimulator uit 1992 krijgt nieuwe scènes gebaseerd op recente Star Wars-producties. Bezoekers kunnen binnenkort oog in oog komen te staan met Grogu en The Mandalorian uit de gelijknamige Disney+-serie.

Ook personages uit de series Ahsoka en Andor zullen een rol gaan spelen in de attractie. Zo wordt het mogelijk om Peridea te bezoeken, de planeet uit Ahsoka. De veranderingen zullen worden doorgevoerd op vrijdag 5 april, ook bij de Amerikaanse Disney-resorts in Californië en Florida.

Star Tours: The Adventures Continue, zoals de attractie officieel heet sinds een renovatie in 2017, combineert wisselende locaties uit het Star Wars-universum. Bijna elke rit is anders en na de toevoeging van de nieuwe verhalen zullen er meer dan 250 combinaties mogelijk zijn.

Disney laat weten: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om de Star Wars-ervaringen in de Disney-parken te laten evolueren met het alsmaar uitdijende Star Wars-sterrenstelsel. Dat maakt Star Tours: The Adventures Continue zo bijzonder.” Sinds de opening van de attractie zijn er regelmatig nieuwe scènes toegevoegd, voor het laatst gebeurde dit in 2019 ter gelegenheid van de première van The Rise of Skywalker.


Related posts

Ontdek de gloednieuwe, geasfalteerde oase van Efteling’s afgelegen parkeerterrein!

Douglas Ross

Eindelijk! De sensationele RidderStrijd achtbaan in Avonturenpark Hellendoorn is een feit!

Douglas Ross

Hilarische storing in het Sprookjesbos laat Efteling-pop eindeloos op en neer huppen!

Douglas Ross