Image default
Business

Dagelijks vuurwerkspektakel tijdens Wintertraum in Phantasialand: Betoverende hemelse lichtshow!


Vuurwerkshow bij Phantasialand Wintertraum


Vuurwerkshow bij Phantasialand Wintertraum

Phantasialand trakteert bezoekers van het winterseizoen Wintertraum dagelijks op een grote vuurwerkshow. Het populaire winterfestival wordt steevast afgesloten met een muzikale avondvoorstelling. Na enkele jaren afwezigheid zet het Duitse pretpark weer volop vuurwerk in.

Dat is opvallend, omdat Phantasialand regelmatig last heeft van buurtbewoners die klagen over geluidsoverlast. Ondanks de omwonenden presenteert het attractiepark de komende weken elke avond een acht minuten durend vuurwerkspektakel op muziek.

Magic Symphony

De nieuwe productie, die wordt opgevoerd op de Kaiserplatz in het hart van het park, heet Magic Symphony. Na afloop van de voorstelling klinkt een klassiek Phantasialand-nummer uit het archief: Miracle of Light, de tune van het Festival der Lichter. Dat evenement vond voor het laatst plaats in 2006.

Lights of Memories

Magic Symphony is onderdeel van Lights of Memories, waar meerdere lichtshows onder geschaard worden. Zo zijn er lasers bij achtbaan F.L.Y., vlammenwerpers bij waterbaan Chiapas en videoprojecties bij vrijevaltoren Mystery Castle. Wintertraum duurt nog tot eind januari 2024.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news.


Related posts

Noodlot dreigt in Plopsaland: Pretparkfans in paniek na verlies achtbaanonderdeel!

Douglas Ross

Duizenden kijkers genieten van gigantisch verstoppertje spel in Duinrell!

Douglas Ross

Het magische sprookje Hans en Grietje herrijst: Efteling gaat voor vergunningaanvraag!

Douglas Ross