Image default
Business

Blake Lively onthult haar geheime truc in Disneyland Paris: Moedermelk afkolven als een pro!
Actrice Blake Lively poseert met borstvoedingpompje in Disneyland Paris

Actrice Blake Lively poseert met borstvoedingpompje in Disneyland Paris

Op social media deelt actrice Blake Lively een opvallend hoogtepunt uit het afgelopen jaar. De Amerikaanse beroemdheid bracht in 2023 een bezoek aan Disneyland Paris en poseerde daar met een borstvoedingpompje bij de ratten uit Ratatouille.

Het draagbare pompje, dat aan haar broekzak bevestigd was, wordt gebruikt om moedermelk af te kolven. Lively schrijft erbij: “Een hoogtepunt: pompen in Disneyland Paris”, samen met een emoji van een glas melk. De ontmoeting met de ratten vond plaats in het Walt Disney Studios Park.

Lively en haar partner Ryan Reynolds verwelkomden hun vierde kindje in februari 2023. De actrice, bekend van onder andere Gossip Girl, The Sisterhood of the Traveling Pants en Green Lantern, ontvangt online veel lof. Een Instagram-reactie waarin ze gecomplimenteerd wordt voor het normaliseren van publiekelijk kolven, kreeg meer dan zeshonderd likes.

In 2021 zorgde het geven van borstvoeding in het openbaar in Disneyland Paris nog voor landelijke ophef. Een moeder werd weggestuurd omdat ze hiermee de parkregels zou overtreden. Na veel commotie bood het Disney-management uiteindelijk excuses aan voor de situatie.


Related posts

Gert Verhulst onthult schokkende waarheid over gokspelletjes in pretparken: ‘Blijf er ver vandaan!’

Douglas Ross

Beleef de Baron 1898-achtbaan als miniatuur: een magische verzameling voor slechts 200 euro!

Douglas Ross

Ontdek de betoverende wereld van Lego minigolf – Vier thema’s voor eindeloos plezier!

Douglas Ross