Image default
Business

Spooky sounds uit Duitsland: Avonturenpark Hellendoorn’s nieuwe spookhuis krijgt een muzikale twist!

Avonturenpark Hellendoorn lanceert eigen muziek voor nieuw spookhuis

Avonturenpark Hellendoorn heeft speciaal voor het nieuwe spookhuis Château Cristal eigen muziek laten maken. Bezoekers die het haunted house betreden, zullen een speciale soundtrack horen van Audiogazer, het bedrijf van de Duitse componist Andreas Kübler. Vanaf vandaag is de muziek te beluisteren op Spotify en andere streamingdiensten.

Audiogazer heeft eerder samengewerkt met Bobbejaanland en Europa-Park. Kübler heeft ervaring opgedaan bij IMAscore, waar hij muziek schreef voor diverse attractieparken zoals Toverland, Walibi Belgium, Phantasialand, Movie Park Germany en Alton Towers.

Digitale album en tracks

Het digitale album van Château Cristal bevat zes nummers met een totale speelduur van ruim elf minuten. Ook de muziek van Château Lumière, de kinderversie van het spookhuis, is opgenomen in het album. De tracks hebben titels als ‘Welcome to the Château’, ‘Discovery Club Station’, ‘Keep Walking’, ‘Professor’s Library’, ‘The Daughter’ en ‘Take the Lantern’.

Beleving in Château Cristal

In Château Cristal zullen bezoekers met een geprogrammeerde lantaarn door het interactieve darkride gebouw van Discovery Club wandelen, terwijl acteurs hen de stuipen op het lijf jagen. Tijdens de finale van de rit wordt de lantaarn vervangen door een blinddoek. Het spookhuis is ontwikkeld door de firma Scare Creations.

Related posts

Alton Towers sluit iconische houten achtbaan na brand: wat nu?

Douglas Ross

Boost je bezoek aan de Efteling met megabatterijen van 3 miljoen euro!

Douglas Ross

Ontdek de Griezelige Wereld van Walibi Holland’s Nieuwe Scare Zone: Vampieren, Zombies, Weerwolven en Mummies!

Douglas Ross