Image default
Business

Heksen, Tovenaars en Sprookjesfiguren: Een Betoverende Halloween bij Walibi Holland!




Walibi Holland introduceert nieuwe personages bij Halloween Spooky Days

Walibi Holland introduceert nieuwe personages bij Halloween Spooky Days

Walibi Holland heeft dit jaar verschillende nieuwe personages geïntroduceerd bij de Halloween Spooky Days, de kindvriendelijke versie van de Halloween Fright Nights. Speciaal voor gezinnen met kinderen zijn de scare zones in het park al overdag geopend, van 10.00 tot 17.00 uur.

Het gaat net als vorig jaar om Pirates Cove, Tangled Twigs, Nightmares, Road Kill, Ghostly Graveyard en Festival of Freaks. Daarnaast is de walkthrough Camp of Curiosities overdag bevolkt door vriendelijke circusartiesten en is de toegang gratis. Een videoreportage van ruim dertien minuten geeft een kijkje in het evenement.

Walibi heeft dit jaar enkele vernieuwingen doorgevoerd. Zo is er in Tangled Twigs een nieuwe verhaallijn waarbij twee families, heksen en magiërs, elkaar dwarszitten. In Nightmares zijn nieuwe decorstukken toegevoegd en zijn er sprookjesfiguren te vinden, waaronder een prinses die lijkt op Princess Peach van Nintendo, een elfje en Hans en Grietje. Voor dit laatste koppel is zelfs een horecapunt omgetoverd tot snoephuisje.

Om 17.00 uur komen alle figuren samen in Festival of Freaks voor een eindfeestje, waarbij rond 17.45 uur gezamenlijk de Time Warp wordt gedanst. Dit lied uit de film The Rocky Horror Picture Show (1975) wordt geleid door de Spooky Days-mascotte Daysee en kangoeroe Walibi, die is verkleed als vampier. Om 18.00 uur beginnen dan de Fright Nights.


Related posts

Ontdek de Magie van een Directe Treinreis tussen Nederland en Europa-Park!

Douglas Ross

Zelfredzaamheid bij Toverland: Dragonwatch attractie kan nu zelf geëvacueerd worden!

Douglas Ross

Betoverend avontuur in Disneyland Paris: Ontdek het bevroren magische paradijs van Frozen in Hong Kong Disneyland!

Douglas Ross