Image default
Business

Ontdek de magische wereld van Bobbejaanland op Spotify: van Revolution tot Land of Legends!




Bobbejaanland verrast fans met online release van attractiemuziek

Bobbejaanland verrast fans met online release van attractiemuziek

Vandaag, 20.50 uur

Bobbejaanland heeft fans dit jaar verrast door heel veel muziek uit het park online te publiceren. De afgelopen maanden plaatste het Vlaamse pretpark de officiƫle soundtracks van attracties als Revolution en Terra Magma op streamingdiensten als Spotify en Apple Music. Het gaat om muziek die speciaal voor het park is gemaakt.

De Revolution-single Route To Future, gecomponeerd door de Duitse firma Audiogazer, duurt ruim vijf minuten. Op het album van Land of Legends, het themagebied met onder andere lanceerachtbaan Fury en loopingachtbaan Typhoon, staan twintig nummers van in totaal zestig minuten.

De overdekte waterbaan Terra Magma wordt vertegenwoordigd door de tracks The Cave Corridor en A Volcanic Journey. Ook de muziek van voorganger Indiana River werd digitaal uitgebracht. De vijf minuten durende instrumentale soundtrack van het entreegebied draagt de titel Welkom in Bobbejaanland.

Wie de duikshow The Lost Gold mist, kan nu twee nummers uit de productie online beluisteren: The Battle en Fire Hazard. Verder lanceerde Bobbejaanland het zomerlied Een Hoed Vol Avontuur op de streamingplatforms, op 12 oktober gevolgd door het themalied Het Is Halloween.


Related posts

Tienermeisje zwaargewond na val uit rodelbaan: 30 meter meegesleurd met karretje!

Douglas Ross

Koninklijke Knal: Het Grootste Vuurwerkspektakel in de Geschiedenis van Deens Pretpark bij Troonswisseling!

Douglas Ross

Neushoornvogels in de knel: Ouwehands Dierenpark verliest rechtszaak

Douglas Ross