Image default
Business

Feest in de avonduren: 25 jaar Plopsaland viert jubileum met 25 avondopenstellingen tot 22.00 uur!

Plopsaland viert 25-jarig jubileum in 2025

Om het 25-jarig bestaan van Plopsaland te vieren, zal het Vlaamse attractiepark in 2025 uitgebreid stilstaan bij deze mijlpaal. Er staan maar liefst 25 avondopenstellingen op de planning, bijna twee keer zoveel als in het voorgaande jaar. Bezoekers kunnen op 24 dagen tussen maart en november tot 22.00 uur genieten van alle attracties en extra entertainment.

De avondopenstellingen vinden plaats op alle woensdagen en zaterdagen in juli en augustus, evenals op speciale dagen zoals de kick-off van het nieuwe seizoen op zaterdag 29 maart, de Dag van de Arbeid op donderdag 1 mei en Hemelvaartsdag op donderdag 29 mei.

Ook tijdens de halloweenperiode zal Plopsaland drie keer tot 22.00 uur geopend zijn: op zaterdag 25 en vrijdag 31 oktober en op zaterdag 1 november. De 25e avondopenstelling valt op oudejaarsdag, woensdag 31 december, waarbij de poorten pas om 01.00 uur zullen sluiten.

Nieuwe parade

Ter ere van het jubileum introduceert Plopsaland De Panne een nieuwe parade met acht grote wagens. Daarnaast zal het park voor het eerst in jaren een winterstop inlassen voor groot onderhoud, van maandag 6 januari tot en met vrijdag 7 februari 2025.

Plopsaland werd officieel geopend op 29 april 2000, maar de geschiedenis van de trekpleister gaat verder terug. Voorheen stond het bekend als Meli-Park en opende het al in april 1935. Hiermee is Plopsaland volgend jaar al negentig jaar oud.

Related posts

Beleef Het Echte Leven in de Dierentuin: Een Duik in Twee Unieke Dierenparken!

Douglas Ross

“Plopsaland De Panne zegt vaarwel tegen Halloween Scare Nights” – Een Spooktaculaire Beslissing!

Douglas Ross

Beleef de Magische Wereld van Harry Potter in Keulen: Visions of Magic!

Douglas Ross