Image default
Business

Ontdek de culinaire pareltjes van het Efteling Grand Hotel: Mystique en Brasserie 7!

Efteling Grand Hotel opent twee nieuwe eetgelegenheden

De twee eetgelegenheden in het Efteling Grand Hotel krijgen de namen Restaurant Bar Mystique en Brasserie 7. Dat gaat de Efteling binnenkort officieel bekendmaken. Het attractiepark realiseert twee verschillende restaurants met elk een ander concept en een andere doelgroep. Mystique wordt het allereerste luxe restaurant in het hele resort.

Zelf spreekt de Efteling over “het enige premium dining restaurant binnen de wereld van de Efteling”. Gasten krijgen “seizoensgebonden gerechten op hoog gastronomisch niveau” voorgeschoteld, met “uitstekende service en hoge kwaliteit”. Het moet zorgen voor een “culinaire ontdekkingstocht” en een “onvergetelijke ervaring”, blijkt uit interne teksten.

“Dineren bij Restaurant Bar Mystique betekent dineren op een unieke locatie, waar de gast samen met de keukenbrigade de avontuurlijke reis van het verrassingsmenu bepaalt”, aldus de Efteling. In de aangrenzende loungebar staan borrelhapjes en speciale cocktails op de kaart.

Terras

Mystique telt honderd zitplaatsen, de bar beschikt over tachtig zitplaatsen. Verder kunnen op het terras nog eens tachtig bezoekers plaatsnemen. Er zullen zo’n dertig mensen werkzaam zijn. Brasserie 7, waar maar liefst tachtig medewerkers een plek krijgen, wordt iets laagdrempeliger. In dat etablissement bestaat het menu uit “klassiekers met een Efteling-twist van zeven magische ingrediënten”. Voorbeelden zijn drakenadem en elfenstof. Ze worden “altijd feestelijk gepresenteerd”.

Unieke sfeer

“Gasten ervaren hier een unieke sfeer en uitmuntende bediening. Op elk moment van de dag is deze brasserie dé ideale plek voor iedere Efteling-bezoeker.” Binnen is plaats voor zo’n driehonderd gasten, terwijl op het terras nog eens tweehonderd personen kunnen plaatsnemen.

Het Efteling Grand Hotel, dat volgend jaar opengaat, bestaat uit 140 kamers en suites met in totaal 644 bedden. Naast de twee grote restaurants kunnen gasten ook terecht in een koffiebar, twee winkels en een zwembad met spafaciliteiten. De Efteling belooft “het hoogste niveau van luxe en service”. Dat zal weerspiegeld worden in de prijzen.

Related posts

Bobbejaanland tijdelijk gesloten voor magische make-over!

Douglas Ross

Europa-Park lanceert spannende videogame voor PlayStation, Xbox, Nintendo en pc!

Douglas Ross

Mondo Verde zet je wereld op z’n kop met angstaanjagend betaald spookhuis tijdens Halloween!

Douglas Ross