Image default
Business

Efteling schudt Raveleijn-plannen op: show blijft ook in 2025 te bewonderen

Efteling-show Raveleijn blijft tot 2025 in huidige vorm

De populaire Efteling-show Raveleijn zal ook in 2025 nog steeds worden opgevoerd in zijn huidige vorm. Eerder lagen er plannen om de paardenvoorstelling te vervangen door een Raveleijn-attractie, maar deze plannen zijn voorlopig van de baan.

Naar verluidt heeft de raad van commissarissen budgettaire redenen aangevoerd om het project te stoppen. Dit heeft ertoe geleid dat ontwerpers terug zijn gestuurd naar de tekentafel en dat de show in zijn huidige vorm behouden blijft, inclusief de paarden en vogels.

Toekomst van Raveleijn na 2025

Wat er na 2025 met Raveleijn zal gebeuren, is nog onduidelijk. Het management van de Efteling wil de show nog steeds vervangen door een andere beleving, maar het is nog niet bekend welke delen van het oorspronkelijke plan behouden zullen blijven. De samenwerking met de Franse producent Puy du Fou staat vooralsnog niet ter discussie.

Vacatures

Een woordvoerster van de Efteling kon geen verdere details geven over de plannen, die officieel nooit naar buiten zijn gebracht. Wel is bevestigd dat Raveleijn ook komend seizoen nog te zien zal zijn. Er zijn deze week vacatures online gezet voor ruiters en stuntmensen die beschikbaar zijn vanaf maart 2025.

Related posts

Betoverende stem gezocht: Efteling strikt nieuwe vertolker voor iconische Sprookjesboom!

Douglas Ross

Plopsaland maakt zich klaar voor een zomerseizoen vol musicalspektakel!

Douglas Ross

Olifantenvallei Beekse Bergen: nieuwe restaurant en educatiehut geopend!

Douglas Ross