Image default
Business

Hansa-Park onthult spannende nieuwe attractie en update mysterieus project

Hansa-Park onthult mysterieuze toevoeging in entreegebied

Het Duitse pretpark Hansa-Park houdt de spanning erin door nog steeds niet te onthullen wat er gebouwd wordt in het entreegebied. De afgelopen maanden verscheen daar een gigantisch bouwwerk, gebaseerd op een Portugees paleis. Inmiddels is de ruwbouw van het zogeheten Palacio de Braga voltooid.

De bestratingswerkzaamheden in de omgeving zijn momenteel in volle gang. Wat we van de toevoeging kunnen verwachten, blijft gissen. Ondertussen onthult Hansa-Park wel andere toekomstplannen. In 2025 opent elders in het park een nieuwe kinderattractie, namelijk een draaiend schommelschip met de naam Einars Fjordfahrt.

Deze attractie vervangt speelboot Niña in themagebied Wikingerland. Broer en zus Einar en Elin zijn personages uit Vikingverhalen. Laatstgenoemde krijgt ook haar eigen attractie: de kleine vrijevaltoren Odins Luftreise heet vanaf volgend jaar Elins Luftreise. Verder wordt de variétéshow in theater Arena del Mar voorzien van een grote led-achterwand.

Verbeteringen in verschillende themagebieden

In het Britse themadeel Bezauberndes Britannien voert Hansa-Park komende winter eveneens verschillende verbeteringen door. Zo realiseert men een nieuw terras tegenover achtbaan Royal Scotsman. Ook krijgen de botsauto’s een nieuw thema en een andere naam: 1903 Somerset Traffic. Daarnaast ondergaat het servicecentrum van het park een renovatie.

Related posts

Slagharen overtroffen: Toverland verovert de bezoekersmarkt!

Douglas Ross

Droomproject: Directeur Movie Park wil Santa Monica Pier platgooien

Douglas Ross

Efteling onthult betoverend ontwerp van ‘t Koetshuys bij Danse Macabre: Een adembenemende reis naar het duistere verleden!

Douglas Ross