Image default
Business

Ontdek de Magie van PortAventura met de Live Vertaalapp!

PortAventura World biedt live vertalingen in attractie Uncharted: El Enigma de Penitence

Het Spaanse pretparkresort PortAventura World heeft een innovatieve oplossing bedacht voor bezoekers die de Spaanse taal niet machtig zijn. In de attractie Uncharted: El Enigma de Penitence wordt er Spaans gesproken door de personages in de voorshows. Maar met behulp van de officiƫle PortAventura-app kunnen bezoekers de teksten live vertalen naar het Engels, Frans of Catalaans.

Dit maakt het ook mogelijk voor buitenlandse gasten om de verhaallijn van de attractie te volgen. Daarnaast is er ook een Spaans transcript beschikbaar voor bezoekers met een slechthorende beperking. Zodra de app geopend wordt, krijgen bezoekers automatisch een melding over de beschikbare vertalingen.

\”Terwijl je in Uncharted bent, kun je de videotranscripties in verschillende talen in realtime bekijken\”, aldus de tekst. Het systeem werkt via een bluetoothverbinding, waardoor de tekst in de app synchroon loopt met de audio van de voorshows. Er zijn in totaal zes verschillende wachtruimtes voor deze attractie.

Uncharted: El Enigma de Penitence is een overdekte achtbaan met vijf lanceringen die geopend is in 2023. Het is een multi-dimensionale achtbaan van fabrikant Intamin, waarbij de animatronics geleverd zijn door Sally Dark Rides. De attractie is gebaseerd op de Uncharted-speelfilm uit 2022, met onder andere Tom Holland in de hoofdrol.

Related posts

Ontdek de Magie van De Vorstelijke Vrieskamer: Efteling’s Nieuwste IJsconcept!

Douglas Ross

Drones vormen toenemend risico voor pretparken: Branchevereniging slaat alarm!

Douglas Ross

Prijskaartje voor parkeren op een afgelegen puinveld bij Efteling schiet omhoog: 12,50 euro!

Douglas Ross