Image default
Business

De Waarbeek betovert met dubbel zo grote Halloween walkthrough!

Attractiepark de Waarbeek zet stappen op halloweengebied

Voor de tweede editie van het horror-evenement Lost in the Park voert Attractiepark de Waarbeek in Hengelo verschillende vernieuwingen door. Zo wordt een walkthrough met griezels maar liefst twee keer zo groot.

Op de voormalige locatie van de beleving ‘Lost with the Hill Billy’s’ ontstaat Camping Nooit Geen Rust: een oer-Hollandse camping met een eigenaardige eigenaar. De route wordt twee keer zo lang als voorheen, inclusief een voorshow en drie nieuwe gebouwen waar bezoekers doorheen gaan, aldus een woordvoerder van het park.

Het hoogtepunt van de eerste editie, het haunted house Lost in the Movies, krijgt enkele nieuwe scènes. Spookhuis Huyze Pelle wordt groter en er worden extra acteurs ingezet. Daarnaast komt er een scare zone in het hart van het park te liggen en zal er een speciaal fotopunt worden ingericht.

Griezelbingo en Happy Halloween

Lost in the Park vindt plaats op zaterdag 12, zaterdag 19, zaterdag 26 en woensdag 30 oktober en zaterdag 2 november. Overdag zijn er familievriendelijke activiteiten onder de noemer Happy Halloween, van 13.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen onder andere pompoenen uithollen, marshmallows roosteren, zich laten schminken en deelnemen aan een griezelbingo.

Wie een dagticket aanschaft, mag ‘s avonds blijven voor het avond-evenement, van 17.00 tot 19.00 uur. De tickets kosten tijdelijk 13,99 euro in de online voorverkoop, later 14,99 euro en uiteindelijk 16,50 euro aan de kassa. De minimumleeftijd is 12 jaar en de reguliere all-inclusive-formule blijft actief tijdens Halloween.

Spirello en vip-pas

Nieuw is de vip-pas voor voorrang bij de spookhuizen en walkthrough, inclusief drie extra lekkernijen: churros, aardappelspiraal Spirello en een halloweenmocktail. De bijbetaling voor deze pas bedraagt momenteel 9,99 euro, maar het tarief zal uiteindelijk 12,50 euro zijn.

Related posts

Betoverend nieuws: Disneyland Paris geeft draak onder het kasteel een magische make-over!

Douglas Ross

Duik in de duistere wereld van The Phantom of the Opera met de VR-achtbaan van Europa-Park!

Douglas Ross

Ontdek de liefde in een Zweeds pretpark: Klantenservice deelt onweerstaanbare datingtips!

Douglas Ross