Image default
Business

Dierentuin in de donker: Belgische attractie gesloten door stroomstoring

Dierentuin in België gesloten vanwege stroomstoring

ZooParc Vallée de la Sûre kan al dagen geen bezoekers ontvangen

Een dierentuin in België, ZooParc Vallée de la Sûre genaamd, heeft al geruime tijd problemen met de stroomvoorziening waardoor het park geen publiek kan ontvangen. Gelegen in het zuidoosten van het land, heeft het dierenpark afgelopen weekend aangekondigd dat bezoekers voorlopig niet welkom zijn.

Het probleem met de stroomvoorziening blijkt lastiger op te lossen dan aanvankelijk gedacht. Hierdoor heeft het management van ZooParc Vallée de la Sûre moeten besluiten om het park tijdelijk te sluiten voor onbepaalde tijd. Er wordt gehoopt op een spoedige oplossing van de kwestie.

In een verklaring laat het dierenpark weten dat de verzorging van de dieren prioriteit heeft. Het team zorgt goed voor de verschillende diersoorten die in het park te vinden zijn, waaronder zebra’s, poolvossen, prairiehondjes, stokstaartjes, capibara’s, ringstaartmaki’s, doodshoofdsaapjes en jaguarundi’s.

Het management van ZooParc Vallée de la Sûre bedankt het publiek voor hun steun en begrip tijdens deze moeilijke periode en hoopt snel weer bezoekers te kunnen verwelkomen in het park.

Related posts

Winteropening Movie Park: Een magisch avontuur voor Abonnees van Slagharen en Bobbejaanland!

Douglas Ross

Gemeente Emmen vecht voor parkeerterrein Wildlands: rechtszaak tegen Q-Park

Douglas Ross

Bruid in achtbaan: Unieke trouwfoto’s in de Efteling!

Douglas Ross