Image default
Business

Plopsa Group breidt uit met Chief Information Officer: de digitale strateeg van het pretpark

Plopsa verwelkomt nieuwe chief information officer

Vandaag om 16.45 uur heeft Plopsa aangekondigd dat er een nieuw directielid is toegevoegd aan het managementteam van de pretparkgroep. Jannes Labaere zal de rol van chief information officer (CIO) op zich nemen en verantwoordelijk zijn voor de ICT. Labaere heeft de afgelopen jaren dezelfde functie bekleed bij de Belgische voetbalclub Club Brugge.

In een verklaring van Plopsa staat: “We zijn verheugd te mogen aankondigen dat Jannes Labaere sinds vandaag ons team komt versterken als de nieuwe CIO van Plopsa. Wij kijken er alvast naar uit om samen met hem de digitale toekomst van Plopsa verder vorm te geven.”

Labaere zelf spreekt op LinkedIn over de “spannende uitdagingen” die hem te wachten staan. “We staan te popelen om in de nabije toekomst in contact te komen met onze huidige en potentiĆ«le nieuwe partners, collega’s en klanten.”

Naast Jannes Labaere bestaat de rest van de Plopsa-directie uit algemeen directeur Carl Lenaerts, commercieel directeur Xavier Verellen, financieel directeur Geordi Storms en horecadirecteur Koen Keijsers. Ook heeft Studio 100-baas Gert Verhulst sinds het vertrek van de vorige directie in 2023 een stevige vinger in de pap.

Related posts

Europa-Park swingt mee op Europapa van Joost Klein: Een nieuwe hit op het Songfestival!

Douglas Ross

Scoor gratis toegang tot deze dierentuin in ruil voor een kerstboom!

Douglas Ross

Waarom het vreugdevuur plots verdween: Efteling onthult de verbijsterende reden!

Douglas Ross