Image default
Business

Grote chaos op wildwaterbaan Walibi Belgium: boot loopt vol en man belandt in water!





Chaotische ontruiming van wildwaterbaan Radja River in Walibi Belgium

Chaotische ontruiming van wildwaterbaan Radja River in Walibi Belgium

De ontruiming van de wildwaterbaan Radja River in Walibi Belgium verliep vanmiddag zeer chaotisch. Rond 17.00 uur werd de attractie stilgezet nadat er boten vast kwamen te zitten en één vaartuig zelfs volledig met water liep. Tot overmaat van ramp belandde er een man in het water.

Volgens een ooggetuige werd de man meegesleurd met de stroming. Op een video is te zien en te horen hoe bezoekers in paniek raakten toen de attractie vastliep, voornamelijk in het Frans. Er ontstond een luide discussie tussen bezoekers die de boot wilden verlaten en anderen die dat niet wilden.

De man die in het water belandde, hield rugpijn over aan het incident maar kon de waterbaan op eigen kracht verlaten. Een woordvoerster van het park gaf aan dat de attractie bewust stilgezet werd vanwege een technisch probleem. Vanwege de chaos werd de politie gebeld en kwamen er twee ambulances ter plaatse.

Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn bij een waterattractie in Walibi Belgium. Twee weken geleden kwam een boot van de boomstambaan Flash Back op een merkwaardige manier vast te zitten, toen een wiel vasthaakte aan de reling onderaan een splash.


Related posts

Protest bij Dolfinarium eindigt in arrestaties: activisten laten van zich horen!

Douglas Ross

Spannende ritbelevingen in Engels pretpark: Familieachtbaan met dubbele sensatie!

Douglas Ross

Verboden terrein voor rokers: Diergaarde Blijdorp voert vanaf 1 februari totaal rookverbod in!

Douglas Ross