Image default
Business

Duorail sensatie: Walibi Holland krijgt blauw en groen jasje!

Walibi Holland opent in 2025 een dubbele achtbaan met blauwe en groene rail

Walibi Holland heeft plannen aangekondigd om in 2025 een nieuwe dubbele achtbaan te openen. De achtbaan zal bestaan uit een blauwe en een groene rail, zoals blijkt uit foto’s die zijn genomen bij het terrein van de Amerikaanse fabrikant Rocky Mountain Construction (RMC). De achtbaan zal twee verschillende parcoursen hebben: een heftige baan met inversies voor waaghalzen en een familievriendelijke baan zonder inversies.

De achtbaan zal gebruik maken van een enkel spoor, ook wel bekend als een raptor track. De treinen zullen bestaan uit een lange rij van enkele zitplaatsen achter elkaar. Eerder dit jaar verscheen al een foto van een container gevuld met blauwe baandelen, wat bedoeld was voor één van de twee banen. Nu is duidelijk geworden dat de tweede track groen zal zijn.

De afbeeldingen van de nieuwe groene baandelen met enkele blauwe onderdelen op de achtergrond zijn verschenen op het online platform Reddit. Volgens de maker van de foto’s zijn alle beelden genomen vanaf de openbare weg.

Op het bouwterrein in Walibi, tussen de Condor en Goliath, zijn al steunpilaren gearriveerd. Naar verwachting zal de bouw van de nieuwe attractie na de zomervakantie in volle gang zijn. Het park heeft echter nog geen naam, thema of baanverloop bekendgemaakt.

Related posts

Efteling’s betoverende toevoeging aan het Sprookjesbos: De Prinses op de Erwt!

Douglas Ross

Efteling- en Toverland-acteur Hans Eichhorn (61) overleden: Een eerbetoon aan een magische entertainer

Douglas Ross

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws met onze gloednieuwe web-app op Looopings: Ontdek hoe het werkt!

Douglas Ross