Image default
Business

30 keer smullen bij de luxe restaurantbeleving van Europa-Park
Eatrenalin: Het Hypermoderne Restaurantattractie van Europa-Park

Eatrenalin: Het Hypermoderne Restaurantattractie van Europa-Park

Eatrenalin, de hypermoderne restaurantattractie van Europa-Park, valt bij sommige mensen wel héél erg in de smaak. Een echtpaar uit Zwitserland heeft de peperdure restaurantbeleving inmiddels maar liefst dertig keer bezocht. Het koppel heeft al vele duizenden euro’s uitgegeven aan hun bezoekjes.

Bij de opening in november 2022 kostte een standaardticket voor Eatrenalin nog 195 euro per persoon. Afgelopen zomer steeg dat tarief naar 255 euro. De twee superfans hebben tot nu toe tussen de 12.000 en 15.000 euro betaald voor hun Eatrenalin-bezoekjes.

Dit is exclusief drankjes in de bar en extra wijn- of champagne-arrangementen van enkele honderden euro’s per persoon. Maar ondanks het pittige prijskaartje kunnen Susanne en Maxwell Ammann maar niet genoeg krijgen van Eatrenalin. Ze ontdekten het bijzondere etablissement in december 2022.

Directielid van Europa-Park, Thomas Mack, meldt: “Zelfs anderhalf jaar later zijn de vaste gasten nog steeds enthousiast over het buitengewone samenspel van gastronomische uitmuntendheid en visuele, akoestische en tactiele indrukken.” Bij hun meest recente bezoek werden de jubilarissen feestelijk verwelkomd door Thomas Mack en Eatrenalin-manager Manuel Diehl.

Eatrenalin combineert een gastronomische ervaring met een pretparkattractie vol speciale effecten. Gasten nemen plaats in zelfrijdende stoelen die door verschillende thematische ruimtes worden getransporteerd en krijgen daar bijzondere gerechten voorgeschoteld. De familie Mack hoopt in de toekomst nieuwe Eatrenalin-vestigingen te kunnen openen in wereldsteden als New York en Tokio.


Related posts

Adrenalinekick gone wrong: Pretparkmedewerkster gewond na hachelijke val van 3 meter bij achtbaan!

Douglas Ross

Efteling blijft vreemdgaan met openingsjaar hotel: nog steeds verkeerde communicatie vier maanden later

Douglas Ross

Wat vindt de buurt van Universal Studios in Engeland? 92% is enthousiast!

Douglas Ross