Image default
Business

Deelnemer Slimste Mens baalt van karig loon bij Plopsaland: \’6,80 euro bij Gertje daar\’ – Wat verdient een spelshowkandidaat eigenlijk?




Deelnemer De Slimste Mens valt Studio 100-baas Gert Verhulst aan

Deelnemer De Slimste Mens valt Studio 100-baas Gert Verhulst aan

Een deelnemer aan de populaire Vlaamse tv-quiz De Slimste Mens ter Wereld heeft kritiek geuit op Studio 100-baas Gert Verhulst. Contentmaker Jonathan Medart werkte ooit in Plopsaland De Panne en vertelde deze week op televisie over zijn ervaringen.

Medart gaf aan dat hij zich uitgebuit voelde tijdens zijn tijd in Plopsaland. “Plopsaland, 6,80 euro bij Gertje daar. Ik liet mij doen hè. Ik vond dat tof, om daar slush puppies te maken en verantwoordelijk te zijn in de Maya,” aldus Medart. Hij benadrukte dat hij soms maar een paar euro per dag verdiende en ook vroegtijdig naar huis werd gestuurd.

Jurylid Jelle De Beule speelde in op de reputatie van Verhulst als ethisch ondernemer en presentator Erik Van Looy benadrukte dat Verhulst Medart heeft uitgenodigd voor zijn talkshow De Tafel van Gert.

Het is niet de eerste keer dat De Slimste Mens aandacht besteedt aan de lage lonen bij Plopsa. In 2020 sprak een kandidate al over haar slechtbetaalde baantje bij Plopsa Indoor Hasselt.


Related posts

Ontdek het betoverende Efteling met Moeder Geit: nieuw fotoboekje nu verkrijgbaar!

Douglas Ross

Feesten in Efteling: Europapa-ta-tataa in Carnaval Festival!

Douglas Ross

Griezelig goed nieuws: Efteling creëert een betoverend kerkhof bij de sensationele attractie Danse Macabre

Douglas Ross