Image default
Business

Van Hellendoorn naar Drievliet: Avontuurlijke overstap van een Marketingmanager!





Danny van der Weel stapt over van Avonturenpark Hellendoorn naar Drievliet

Danny van der Weel stapt over van Avonturenpark Hellendoorn naar Drievliet

Vandaag heeft Danny van der Weel, de marketingmanager van Avonturenpark Hellendoorn, aangekondigd dat hij overstapt naar zusterpark Drievliet in Den Haag. Het familiepark in Zuid-Holland werd eerder dit jaar overgenomen door hetzelfde bedrijf dat achter Hellendoorn zit, waardoor beide parken nu deel uitmaken van parkengroep Looping.

Danny van der Weel is een bekend gezicht in de Nederlandse pretparkwereld. Naast zijn werk voor Hellendoorn is hij al jaren actief met het presenteren van video’s voor het YouTube-kanaal Theme Park Science. Ook is hij regelmatig te gast in de Vlaamse podcast Ochtend in Pretparkland. De pretparkkenner woont zelf in Zuid-Holland.

In een bericht op LinkedIn deelde Van der Weel zijn enthousiasme over zijn nieuwe uitdaging bij Familiepark Drievliet. Hij zal daar binnenkort starten als marketing- en salesmanager. Hij bedankte de directeuren van beide parken en regiodirecteur Lyan van den Bosch voor de samenwerking.

Hoewel hij Hellendoorn verlaat, belooft Van der Weel toch nog betrokken te blijven bij Avonturenpark Hellendoorn. Hij zal nog te zien zijn tijdens het horror-evenement Screams, dat plaatsvindt op zaterdag 26 oktober en zaterdag 2 november. In Hellendoorn wordt hij in november opgevolgd door Kim Leussink.


Related posts

TV-gigant bepaalt make-over voor Movie Park’s Nickelodeon-gebied

Douglas Ross

Spannend nieuws! Comicbeurs in Brussels Expo lanceert eigen spookhuis

Douglas Ross

Ongelukje in draaimolen Efteling leidt tot klacht over compensatie: wat ging er mis?

Douglas Ross