Image default
Business

Spannend nieuws: Woezel & Pip-pretpark krijgt magische trackless darkride zoals Symbolica!





Woezel & Pip-pretpark in Noord-Brabant krijgt trackless darkride

Woezel & Pip-pretpark in Noord-Brabant krijgt trackless darkride

In het nieuwe Woezel & Pip-pretpark in Noord-Brabant komt een trackless darkride te staan. Initiatiefnemer Van Hoorne Studios heeft deze attractie besteld bij ETF Ride Systems uit Nederweert, die onder andere bekend is van de darkride Symbolica in de Efteling.

Een trackless attractie maakt het mogelijk voor voertuigen om te bewegen zonder rails. De darkride zal worden gerealiseerd in een bestaand gebouw waar bezoekers een ritje kunnen maken door de wereld van de hondjes Woezel & Pip en hun vrienden. Op een vrijgegeven concept is nog wel een rail zichtbaar, maar dit betreft een oude afbeelding.

In dezelfde hal zal ook een overdekt speelgebied worden gerealiseerd. Het Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin, zoals het park zal heten, opent in 2026 op de locatie van het bestaande vakantiepark Familyland in Hoogerheide. Het park combineert een dagattractie met een zwembad en verblijfsaccommodaties in thema.

De darkride is gepland om één van de topattracties te worden in het nieuwe pretpark. Eerder zijn al ontwerpen verschenen van een carrousel, een reuzenrad, een vaartocht en een parade. De bootjesattractie zal worden geleverd door ABC Rides Switzerland. Van Hoorne Studios hoopt op termijn 250.000 bezoekers per jaar te verwelkomen.


Related posts

Dodelijk achtbaanongeluk in Zweden: De schokkende waarheid onthuld!

Douglas Ross

Efteling verrast bezoekers met zoete traktaties tijdens renovatie – Ontdek onze tijdelijke snoepkraam!

Douglas Ross

Ontdek de nieuwe tarieven van Walibi Holland: Entree nu €43,50 in 2024!

Douglas Ross