Image default
Business

Verbazingwekkend: Efteling-fan ontdekt officieel account dat zijn TikTok kopieert!




Efteling haalt inspiratie voor TikTok-video’s uit fans

Efteling haalt inspiratie voor TikTok-video’s uit fans

Vandaag, 14.50 uur

Waar haalt de Efteling inspiratie vandaan voor nieuwe TikTok-video’s? Kennelijk houdt men de kanalen van Efteling-fans goed in de gaten. Een TikTok-filmpje van een Efteling-liefhebber werd gisteren nagenoeg één op één gekopieerd op het officiële account van het attractiepark.

Iemand die zichzelf Eftelbaas noemt, monteerde afgelopen week beelden van Vogel Rok, de monstervis bij Pinokkio en Draak Lichtgeraakt achter elkaar, met op de achtergrond een kinderliedje. Ondertussen klinkt de tekst: “Zo doet de vogel, zo doet de vis, zo doet een dino die een beetje boos is. Ik ben een boze dino.”

Enkele dagen later kwam de Efteling met exact hetzelfde filmpje, maar dan met Efteling-medewerker Job Prins erbij. De maker van het origineel noemt de overeenkomsten “opvallend”. Hij vraagt zich af waarom de Efteling niets heeft laten weten. “Ik dacht ook: had dan een reactie geplaatst of een berichtje gestuurd, van: hé, leuk idee, mogen we dit ook gebruiken?”

Hij neemt de Efteling echter niets kwalijk: de man ziet de het als een compliment. “Als ze dit bij mij gezien hebben en daar inspiratie uit halen, is het ook wel leuk.” Vanwege alle reacties heeft de tiktokker inmiddels wel een parodie gemaakt, waarin hij doet alsof hij de Efteling telefonisch adviseert over het maken van de video.


Related posts

Unieke vondst: karretje van legendarische Movie Park-achtbaan Lethal Weapon Pursuit te koop!

Douglas Ross

Eigenaar Europa-Park pakt jonge werknemers opnieuw hard aan: Dit is wat je moet weten!

Douglas Ross

Betoverende kerstsfeer: Disneyland Paris verrast met 24 meter hoge kerstboom!

Douglas Ross