Image default
Business

Walibi Holland pakt agressie aan tijdens Halloween Fright Nights!

Walibi Holland neemt maatregelen tegen overlast tijdens Halloween Fright Nights

Walibi Holland heeft aangekondigd maatregelen te nemen om overlast tijdens de Halloween Fright Nights te beperken. Het populaire horrorfestival staat bekend om opstootjes en vechtpartijen, wat heeft geleid tot aanhoudingen in voorgaande jaren. Het management van Walibi heeft aangegeven dat zij dit jaar strenger zullen optreden om agressie en geweld tegen te gaan.

In een personeelsmemo op intranet heeft het management aangegeven dat zij de sfeer in het park willen verbeteren en ervoor willen zorgen dat zowel gasten als medewerkers zich veilig en prettig voelen. Daarom zijn er dit jaar extra maatregelen genomen, waaronder een strikt zerotolerancebeleid. Ongewenst gedrag zoals intimidatie of agressie zal direct worden aangepakt met parkuitzetting en mogelijk een tijdelijk parkverbod. Daarnaast is het cameratoezicht geïntensiveerd en is het beveiligingsteam uitgebreid om beter te kunnen reageren op elke situatie.

Er is ook een speciale module ontwikkeld voor de operationele teams, om hen te helpen bij het herkennen en aanpakken van ongewenst gedrag. Daarnaast hebben veel werknemers een agressie- en weerbaarheidstraining gevolgd. Om ook de bezoekers te betrekken bij de veiligheid, zullen er banners met een QR-code in het park hangen. Hiermee kunnen gasten snel contact opnemen als ze hulp nodig hebben.

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar plaats tussen zaterdag 5 oktober en zondag 3 november, met dertien avonden vol horror. Het park is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Overdag kunnen bezoekers genieten van het kindvriendelijke evenement Halloween Spooky Days, terwijl sommige 16+ spookhuizen al in de middag geopend zullen zijn.

Related posts

Europa-Park staakt rit Voltron na technisch mankement: wat ging er mis?

Douglas Ross

Ophef in de Efteling: waarom vallen mensen over aanpassingen aan Carnaval Festival, Monsieur Cannibale en Droomvlucht?

Douglas Ross

Efteling gaat groen: pilot met meer plantaardige producten in de horeca!

Douglas Ross