Image default
Business

Spannend nieuws: nieuw attractiepark in Polen onthult openingsdatum!




Nieuw Pools attractiepark Hossoland opent de poorten op 31 mei 2025

Nieuw Pools attractiepark Hossoland opent de poorten op 31 mei 2025

Een nieuw Pools attractiepark moet over acht maanden af zijn. Hossoland, gelegen in het noorden van Polen, zou eigenlijk al afgelopen voorjaar de eerste bezoekers verwelkomen. Vanwege vertragingen op de bouwplaats moest dat moment uitgesteld worden. Nu is er een nieuwe openingsdatum bekend.

“De dag is eindelijk aangebroken dat we het mysterie kunnen onthullen”, valt te lezen in een bericht op social media. Hossoland kondigt aan de poorten te zullen openen op zaterdag 31 mei 2025. Praktische informatie over bijvoorbeeld entreeprijzen en openingstijden ontbreekt nog.

Op het bouwterrein wordt momenteel de laatste hand gelegd aan gebouwen en decoratieve elementen. Mechanische attracties zijn echter nog nergens te zien, terwijl de initiatiefnemers maar liefst vijftig attracties in vier themagebieden hadden beloofd. Op de oorspronkelijke ontwerpen waren onder andere een wildwaterbaan, een inverted coaster, een waterachtbaan en een frisbee zichtbaar. Men zou in zee gaan met partijen als Vekoma Rides, Mack Rides en WhiteWater. Over de vorderingen komt maar weinig informatie naar buiten. Hossoland is een project van vastgoedbedrijf Hosso Holding.


Related posts

Van Dierenrijk naar Eindhoven Zoo: Een nieuwe naam, dezelfde magie!

Douglas Ross

Vernieuwde Vliegsimulator This is Holland: Spectaculaire shows met een frisse uitstraling!

Douglas Ross

Walibi Holland walgt van treiterende youtubers: ‘Dit keuren wij af!’

Douglas Ross