Image default
Business

Smullen bij Disney: Nieuw Italiaans restaurant op komst in Disneyland Parijs!

Disneyland Paris onthult nieuw Italiaans restaurant in Disney Village

Disneyland Paris heeft een sneak peek gegeven van hoe een nieuw Italiaans restaurant eruit zal zien in Disney Village. Het gebied zal in 2026 worden uitgebreid met het etablissement Casa Giulia, dat de plek van Planet Hollywood zal overnemen. Het restaurant zal meer dan vijfhonderd zitplaatsen hebben verdeeld over twee verdiepingen.

Het totale oppervlakte van het restaurant zal 2500 vierkante meter beslaan. Casa Giulia zal worden beheerd door de externe horecagroep Bertrand, die ook verantwoordelijk is voor andere eetgelegenheden in Disney Village zoals Rainforest Café, The Royal Pub en Brasserie Rosalie. De voorbereidende werkzaamheden zijn al begonnen, waarbij de iconische globe van Planet Hollywood momenteel wordt gesloopt.

Het nieuws over het nieuwe restaurant lekte eerder deze maand uit, wat tot frustratie leidde bij Disney. Fansites kregen zelfs de opdracht om de berichtgeving te verwijderen. Nu is het project toch officieel aangekondigd. Het familierestaurant zal een prominente plek krijgen bij de ingang van Disney Village, op een kruispunt van belangrijke looproutes.

Culinaire hoogstandjes

Op de eerste verdieping zullen terrassen zorgen voor een “uitzonderlijk uitzicht”. Het menu zal bestaan uit “Italiaanse culinaire hoogstandjes” met gebruik van seizoensgebonden ingrediënten. Naast een gedeelte met tafelbediening zal er ook een bar en een afhaalpunt zijn met Italiaanse streetfoodspecialiteiten. Het doel is om het aanbod aan eetgelegenheden in Disney Village te diversifiëren, aldus Disney. Disney Village ondergaat al geruime tijd een ingrijpende transformatie.

Related posts

Spannend nieuws: Attractiepark Rotterdam bouwt eindelijk achtbaan!

Douglas Ross

De Efteling in tijden van corona: Hoe de gemeente hielp om de magie levend te houden

Douglas Ross

Schuttingen in overvloed: Onderhoudsproject Walt Disney Studios neemt een vlucht!

Douglas Ross