Image default
Business

Ontdek alle magie van pretpark Bommelwereld: designer onthult topattracties!





Nieuwe attracties onthuld voor pretpark Bommelwereld

Nieuwe attracties onthuld voor pretpark Bommelwereld

Vandaag werd tijdens een presentatie op pretparkbeurs IAAPA Expo Europe in Amsterdam het volledige attractieaanbod van het nieuwe Nederlandse pretpark Bommelwereld onthuld, inclusief de fabrikanten. Het park zal naar verwachting in 2025 zijn deuren openen.

Designer Sjors van Roosmalen van ontwerp- en decoratiebedrijf Jora Vision presenteerde de tekeningen van de attracties die bezoekers kunnen verwachten. Na een korte introductie over de figuren Olivier B. Bommel en Tom Poes werden alle attracties benoemd, inclusief de achtergrondverhalen.

Van Roosmalen gaf ook aan welke attracties naar verwachting volgend jaar gereed zullen zijn en welke rides pas in een tweede bouwfase zullen worden toegevoegd aan het park. Na afloop konden aanwezigen op de foto met de twee mascottes van het park.

Waterbaan

Op de beursstand van Jora Vision was alvast een vaartuig van de waterbaan te zien, afkomstig van ABC Rides. De overige attracties zijn besteld bij diverse fabrikanten, waaronder Metallbau Emmeln, Zamperla, Bertazzon, Gosetto, ELI Play, Sunkid, Zierer en Vekoma.

Bommelwereld zal onderdeel worden van het bestaande vakantiepark Marveld Recreatie in het Gelderse Groenlo, nabij de Duitse grens. Eigenaar en initiatiefnemer Edwin Bomers verwacht jaarlijks ruim 100.000 bezoekers te mogen verwelkomen. De exacte openingsdatum van het park is op dit moment nog niet bekend.


Related posts

Nieuwe waterattractie Bellewaerde strandt: bezoekers geƫvacueerd!

Douglas Ross

Magische avondshow van Disneyland Paris zonder vuurwerk: een betoverend spektakel!

Douglas Ross

Schokkend nieuws! Slagharen schommelschip voldoet niet aan veiligheidsnormen

Douglas Ross