Image default
Business

Schrikeffect: Prijzen stijgen voor spookhuizen en Fear Pass bij Halloween in Toverland





Halloween prijzen stijgen in Toverland voor 2024

Halloween prijzen stijgen in Toverland voor 2024

Vandaag, 11.27 uur

Halloween vieren in Toverland wordt dit jaar een stuk prijziger dan in 2023. Zo zijn de prijzen van de twee grootste spookhuizen flink verhoogd. Een bezoek aan Maison de la Magie of Now You’re Mine kost geen 9,50 euro meer, maar 12,50 euro per persoon. Ook de Fear Pass wordt duurder.

Dat is opvallend, omdat er minder spookhuizen zijn inbegrepen dan voorheen. Met een Fear Pass kunnen bezoekers de wachtrijen bij vijf spookhuizen en walkthroughs overslaan. Vorig jaar waren dat er nog zes: toen bood Toverland ook het haunted house Fear the Woods aan. Die beleving keert niet terug in 2024.

Toch stijgt de prijs van een Fear Pass van 49,50 euro in 2023 naar 54,50 euro in 2024. Wel zorgt Toverland voor twee extraatjes: een pin en een gereserveerde kijkplek tijdens de vernieuwde parade om 18.00 uur. Abonnementhouders mogen in de halloweenperiode één betaalde ervaring gratis bezoeken. Daarvoor kunnen ze online een reservering plaatsen via de abonneeportal.

Voor een wandeling door The Witches Forest of Trapped vraagt Toverland nu 7,50 euro in plaats van 6,50 euro. The Dollhouse, gelegen in themagebied Wunderwald, is het enige spookhuis dat niet duurder wordt. Tickets voor het funhouse met onheilspellende poppen kosten nog steeds 5 euro per stuk.


Related posts

Unieke kiekjes: een kijkje in de nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre!

Douglas Ross

Dragonwatch vliegt weer: testvluchten na spectaculaire aanpassingen!

Douglas Ross

Ontdek de adembenemende nieuwe luchtfoto’s van de spectaculaire uitbreiding van Disneyland Paris: een magische wereld die binnenkort opengaat!

Douglas Ross