Image default
Business

Plopsaland zet koers naar smakelijke avonturen met nieuw piratenrestaurant!

Plopsaland De Panne plant de bouw van een nieuw restaurant

Er zijn plannen in de maak bij Plopsaland De Panne voor de bouw van een gloednieuw restaurant. Het huidige restaurant, de Piratengrill, zal binnenkort worden vervangen door een volledig nieuw horecacomplex, opnieuw in piratensferen. Het Vlaamse attractiepark heeft hiervoor een vergunning aangevraagd.

De huidige Piratengrill verkeert al geruime tijd in slechte staat en zal binnenkort worden afgebroken. De vervanger zal een stuk groter en gedetailleerder zijn, met gevels in de stijl van de Studio 100-serie Piet Piraat. Op het ontwerp van de façade is onder andere de Scheve Schuit, het schip van de bekende piraat, te zien.

Uit de openbare vergunningsaanvraag blijkt dat het nieuwe restaurant, gelegen naast de waterbaan SuperSplash, uit twee verdiepingen zal bestaan. De bezwaartermijn loopt tot en met dinsdag 24 september en de overheid hanteert maandag 2 december als uiterste beslisdatum.

De afgelopen zomer heeft het huidige restaurant gefungeerd als een Amerikaanse diner met gerechten zoals spareribs, kipstukken en vis. Ook is er een cocktailbar toegevoegd. Het was al bekend dat Plopsaland plannen had om de Piratengrill te vervangen, aangezien horecadirecteur Koen Keijsers hier recentelijk over heeft gesproken in een aflevering van de Looopings Podcast.

Related posts

Feest in de dierentuin: limited edition jubileumpin van Burgers’ Zoo!

Douglas Ross

Explosieve avonturen: Grappenmakers zetten Zweeds pretpark op z’n kop met neprecensies na zwembadbrand!

Douglas Ross

Het magische verhaal achter Bommelwereld: een interview met de bedenker

Douglas Ross