Image default
Business

Ontdek de magie van de nieuwe Lion King-attractie in Disneyland Paris: maquettes onthuld!

Nieuwe Lion King-attractie wordt toegevoegd aan Disneyland Paris

Ben je benieuwd naar de nieuwe Lion King-attractie die Disneyland Paris over enkele jaren gaat openen? Op de Disney-beurs D23 in Californië zijn vandaag twee maquettes onthuld van de uitbreiding.

De attractie zal onderdeel worden van het Walt Disney Studios Park, dat vanaf 2026 Disney Adventure World zal heten. Aan de oever van het grote meer Adventure Bay zal volgend jaar een Afrikaanse savanne verrijzen, gebaseerd op de klassieke tekenfilm uit 1994.

Details van de maquettes

Het eerste model bevat veel details, waaronder de rotsformatie Pride Rock en de splash. Ook is de indeling van het themagebied te zien, met kleurrijke decorelementen, zitgelegenheden en gebouwen voor horeca, meet-and-greets en souvenirs.

Volgens de maquette zullen de boten bestaan uit vier rijen van drie personen. Op een recent ontwerp hebben de vaartuigen een ander uiterlijk gekregen. Tijdens de vaartocht zullen bezoekers het verhaal van de populaire film herbeleven met behulp van moderne animatronics.

Het tweede model is iets minder gedetailleerd en werd toegevoegd aan een bestaande maquette van Disney Adventure World. Het Lion King-gedeelte was nog leeg toen het parkmodel afgelopen vrijdag werd gepresenteerd.

Al met al belooft de nieuwe Lion King-attractie een spannende toevoeging te worden aan Disneyland Paris. Fans van de film kunnen zich verheugen op een unieke beleving in Disney Adventure World vanaf 2026.

Related posts

Unieke wedergeboorte: Brandende diamantgrot herrijst in Europa-Park!

Douglas Ross

Plopsa-park verrast met broodjes: Belgische gewoonte doorbroken!

Douglas Ross

Scoor gratis toegang tot deze dierentuin in ruil voor een kerstboom!

Douglas Ross