Image default
Business

Samson en Marie schitteren in vernieuwde Zomershow in Plopsaland!

Samson & Marie Zomershow in Plopsaland De Panne staat in het teken van wereldrecords

De zomershow van Samson & Marie in Plopsaland De Panne draait deze zomer om wereldrecords. Marie wordt niet alleen vergezeld door de Burgemeester (Walter De Donder), maar ook door brandweerman Bill (Michiel De Meyer). Het decor is vernieuwd met bewegende led-schermen op het podium van het Studio 100 Theater.

In het verhaal concluderen Bill en de Burgemeester dat ze nergens goed in zijn. Marie en Samson proberen hen op te vrolijken door voor te stellen een wereldrecord te breken. Dit loopt echter anders dan gepland.

De veertig minuten durende voorstelling bevat zes liedjes: IJsjes, Naar Zee, Wij Zijn Bij De Brandweer, Alles Is Op, Olé Pistolé en de Samsonrock. De led-schermen worden ook gebruikt bij twee andere producties in het theater deze zomer: de sprookjesmusical Sneeuwwitje en de Gert & James ZomerRevue. Michiel De Meyer is ook te zien in beide voorstellingen.

De Samson-show is gratis toegankelijk voor alle parkbezoekers en speelt tot en met zondag 18 augustus één of twee keer per dag. Voor Sneeuwwitje en de ZomerRevue moeten aparte tickets worden gekocht.

Related posts

Schoppende Efteling-bezoeker (23) krijgt smakelijke les in voorwaardelijke straf!

Douglas Ross

Dinosaurussen veroveren Nederlandse attractie- en dierenparken: een prehistorisch avontuur!

Douglas Ross

Efteling slaat handen ineen met Videoland: gloednieuwe serie en kortingen op tickets!

Douglas Ross